3:e bromsljus Citroën C5 II halvkombi 6350N9 6351EV

kr569

PSA CITROEN PEUGEOT 6350N9 6351EV

1 i lager

Artikelnr: 5612-AE8_K4a Kategorier: , , , Etiketter: ,

Beskrivning

3. bakre bromsljus CITROEN C5 II halvkombi testad, fullt fungerande

Det 3:e bromsljuset med beteckningen 6350N9 och 6351EV är avsett för Citroën C5 II i halvkombiversion. Det är en ljuskomponent som är placerad baktill på fordonet som tjänar till att signalera bromsning och ökar fordonets synlighet för andra förare på vägen.

Detta tredje bromsljus är designat med säkerhet och tillförlitlighet i åtanke. Den är gjord av slitstarka material och är skyddad mot yttre påverkan som fukt och damm, vilket säkerställer lång livslängd och tillförlitlig drift även under ogynnsamma förhållanden.

Funktionen hos det 3:e bromsljuset är avgörande för fordonssäkerheten. Den signalerar andra förare på vägen att fordonet bromsar, vilket gör att de kan reagera bättre och minska risken för en kollision.

Vid byte av det tredje bromsljuset är det viktigt att säkerställa korrekt installation och kompatibilitet med andra fordonsbelysningskomponenter. Det rekommenderas att använda originalreservdelar eller delar från välrenommerade tillverkare för att upprätthålla säkerheten och tillförlitligheten hos fordonets belysningssystem.

Ytterligare information

Vikt 0,4 kg