Peugeot 206 luftkonditionering värmekontroll 6451EH 6451VG

kr356

PSA CITROEN PEUGEOT 6451EH 6451VG

3 i lager

Artikelnr: 2706-AG1_K3a Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Värmarreglaget i bilen Peugeot 206 med beteckningen 6451EH 6451VG sitter på mittkonsolen och består av flera kontrollelement.

  1. Temperaturkontroll På vänster sida av kontrollpanelen finns en temperaturkontroll, som låter dig ställa in önskad temperatur i bilens inre. Denna kontroll är i form av ett hjul med en röd etikett. Ju mer hjulet flyttas mot lysröret, desto högre ställs temperaturen in för uppvärmning av bilens inre.
  2. Ventilationskontroll På höger sida av kontrollpanelen finns en ventilationskontroll, som låter dig justera styrkan på luftflödet in i bilen. Denna kontroll är i form av ett hjul med flera nivåer av kraft. Ju mer hjulet flyttas mot fläkten, desto starkare ställs luftflödet in.
  3. Reglering av luftflödesriktningen Nedanför ventilationsreglaget finns regleringen av luftflödesriktningen. Denna kontroll låter dig ställa in i vilken riktning luften ska flöda i bilens inre. Flödet kan ställas in mot förarens eller passagerarens ansikte eller mot bilens nedre del.

Sammantaget kan man säga att styrningen av värmen i en Peugeot 206-bil är ganska enkel och intuitiv. Allt du behöver göra är att ställa in önskad temperatur och luftflöde för att hålla bilens interiör behagligt varm.

Ytterligare information

Vikt 0,4 kg